Om AQUAPRO Akvarieservice.

Om oss

AQUAPRO Akvarieservice er et spesialisert firma med utspring i over 30 års erfaring med akvariedrift, og ble stiftet allerede i 1997. Firmaet har drevet med import av ferskvannsfisk, planter, saltvannsfisk og koraller, spesialbygging av design akvarium, stell av akvarier, konsulenttjenester, akvarieservice og rådgivning innen akvariestikk. Med så lang fartstid har vi selvsagt skaffet oss et særdeles godt nettverk av gode leverandører og andre sentrale samarbeidspartnere.

Det har, etter 30 år med akvariestikk som en del av hverdagen, blitt en selvfølge å bringe vår kunnskap videre ut til firmaer og private som ønsker å ha et akvarium,  som selv ikke har kunnskap eller tid til installasjon, stell eller vedlikehold.

Vi har tilhold sentralt på Østlandet. Hvis det er ønske eller behov for våre tjenester andre steder i Norge, stiller vi oss selvsagt disponible for våre kunder etter avtale, og kan tilby følgende tjenester:

  1. Konsulenttjenester i forbindelse med planlegging og drift av både store og små akvarier.
  2. Utleie av komplette akvarier til firmaer og private..
  3. Serviceavtaler som vi i fellesskap setter opp, så de oppfyller både akvariet, fiskenes og kundens behov.
  4. Leveranse av komplette design akvarier til kantiner, kontorlandskap, resepsjoner og private hjem.
  5. Utleie av komplette akvarier til messer, reklame, TV-inspillinger, Events og andre arrangementer.
  6. Spesialbygde design akvarier i alle størrelser.
  7. Levering og regelmessig service av Hummerakvarium i butikker og resatauranter. Vi anbefaler en serviceavtale på Hummerakvarier.

 

Med alle disse tilbudene, håper vi AQUAPRO Akvarieservice kan oppfylle alle drømmene eller ideene du eller ditt firma måtte ha. Ikke nøl med å fylle ut kontaktskjemaet!

 

 

 

Saltvannsakvarium.

 

Hopp til verktøylinje