Utleie og leasing av akvarier.

Akvarie utleie.

Akvarieleie er mulig for både firmaer og private. En leieavtale kan innholde bare akvarium, men kan også leveres med en serviceavtale. Vi har til enver tid et fast utvalg på akvarier, men vil også kunne skaffe de aller fleste akvarier som er tilgjengelig i markedet. Vi kan også spesialbygge et akvarium om det er nødvendig. Du vil som kunde altså kunne finne ditt drømmeakvarium, og opprette en leieavtale gjennom Akvarieservice.

Akvarie leasing.

Firmaer vil i enkelte tilfeller kunne tegne leasingavtale på akvarier. dette avhenger av størrelse, prisklasse med mer. Privatpersoner kan ikke lease akvarier. Hvis ditt firma vil vite mer om muligheten for leasing, ta kontakt.

Salg med serviceavtale.

Både firmaer og private som ikke ønsker leieavtale, kan kjøpe en komplett akvariepakke hos Akvarieservice. Vi leverer komplett akvarie, ferdig montert, og satt i drift på din arbedsplass eller hjemme hos private. Akvariet leveres komplett med levende innhold, både ferskvann eller saltvann. Ved kjøp av komplette akvarier kan det også tegnes en serviceavtale for akvariet.

 

Utvalget vil variere etter tilgang, nyheter, etterspørsel etc.

 

Ta kontakt for avtale
Pristilbud? Ta kontakt og vi vil i samarbeid med deg sette sammen en akvarieløsning som passer nettopp deg.
Hopp til verktøylinje