Akvarieprodukter for salg.

Akvarieprodukter for salg.

Akvarieprodukter for salg.

Her vil vi legge ut produkter vi har for salg. Det vil kunne være pent brukte akvarieprodukter, eller nye varer som vi har et overskuddslager av.

Vi vil også i perioder kunne ha import av koraller og sjeldne fisk som ikke er vanlige i handelen. Vi har en svært hyggelig kundekrets som stiller store krav til kvalitet. Vi importerer kun fra de beste grossistene i verden, og holder all fisk i karantene før de selges til kunder. (hvis ikke annet er avtalt)
Vi vil annonsere på denne siden da vi planlegger import, og det vil være mulighet for å bestille arter etter eget ønske. For å fange opp disse importene, er det viktig å melde seg på epostvarsling til høyre på siden.

AQUAPRO Akvarieservice har som formål å bidra til at det blir enklere og være akvarist i Norge.

Vi vil også til tider selge varer til reduserte priser.

Meld deg på epostvarsling for nye innlegg, (til høyre på siden) og vær den første til å se tilbudene. Det vil alltid være en fordel å være tidlig ute for å få de beste prisene.

Vi er også behjelpelige med og skaffe produkter fra alle produsenter vi er forhandlere for. Det vil i praksis si at finner du et fabrikat på sidene våres, er vi behjelpelige med og veilede deg til og finne det rette produktet, og skaffer selvsagt dette på kort tid.

Følg med og se hva som kommer.


Siste innlegg:

Hopp til verktøylinje